Saturday, January 1, 2011

Aksi yang mana paling melampau yang patut diutamakan sebagai sensitif umat islam.

Gambar-gambar dibawah adalah gambar yang diambil dalam sebuah majlis makan malam anjuran Sony di Marriot Hotel, Putrajaya 16 Disember lalu..gambar dikirim oleh seorang hamba Allah yang prihatin..(semoga Allah merahmati beliau)..

Yang mana paling melampau dalam hal sensitif kita umat Islam yang patut di ambil tindakkan seberat-beratNya supaya rakyat tidak salah faham..

 Jangan pula kita pandang isu ini dengan sebelah mata , macam pandangan  sidajal melihat sebelah mata...
Isu ini kenapa tidak pula di laporkan di media arus perdana sebagai isu keruntuhan sosial negara . siapakah yang perlu bertanggungjawab...
 NampakNya acara semacam ini menjadi-jadi di kalangan kita tiada tindakan tegas oleh pihak berkuasa ..

Bukan setakat 'free show', malah 'free touch'..

Gambar pertunjukan ala 'Tiger show' ini dirakam ketika hadirin sedang leka dengan penari/model separuh lucah..mereka bukan sahaja 'dijamu' dengan tarian dan persembahan lucah, malah lebih dari itu, mereka di'beri peluang' menjamah, memegang, memeluk dan merasa tubuh badan penari separuh bogel ini..Berlain pula dengan isu ini yang sentiasa dapat tempat di media masa arus perdana sebagai isu sensitif umat islam ..

Sesiapa pun sekiranya salah perlu di ambil tindakkan ... tak kira lawan atau kawan .. bersikap adil lah wahai penguasa atau yang dikuasa... 

No comments:

Post a Comment