Monday, July 18, 2011

Kenyatan Yang Paling Lawak Dalam Sejarah..

Orang ramai diminta serah video perhimpunan haram.

GENTING HIGHLANDS 18 Julai — Orang ramai diminta bekerjasama dengan polis bagi menyerahkan rakaman video berkaitan perhimpunan haram 9 Julai lepas untuk dijadikan bukti sama ada terdapat dakwaan polis bertindak ganas semasa menyuraikan perhimpunan itu.

Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Khalid Abu Bakar berkata, kerjasama itu perlu bagi membolehkan polis mendapat gambaran sebenar kejadian yang berlaku setelah banyak pihak mendakwa kekasaran polis semasa menangani perhimpunan itu.

"Kita akan siasat secara telus, terperinci dan polis tidak akan sembunyikan apa-apa fakta yang benar,” katanya kepada pemberita selepas menghadiri Bengkel Banteras Kecurian Kenderaaan di Malaysia di sini, hari ini.

Sehubungan itu, beliau berkata polis menubuhkan enam jawatankuasa yang diketuai seorang pegawai kanan bagi menyiasat enam dakwaan kezaliman polis ketika bertugas menangani perhimpunan tersebut. - Bernama

Laporan terhadap polis dan polis juga yang menyasat.. sapa nak mengaku berak tengah jalan beb.!!!

1 comment:

  1. haa haaa haaa video lucah TRIO pun tak dapat nak halang dari di edarkan ..... nak siasat video ni pulak... lambat juga .... nak hantar ke korea dan amerika untuk ketulinan video tu .. susah sangat download je di youtube ...

    ReplyDelete